• Finding new solutions since 1981
 • Unique drive in-wheel solutions
Junior Financial Controller
 1. Home
 2. Join the team
 3. Vacancies
 4. Junior Financial Controller

Junior Financial Controller

Apeldoorn

Als Junior Financial Controller bieden wij je een uitdagende baan, waarin je daarnaast veel ruimte hebt voor zelfontwikkeling. Je bent niet alleen uitvoerend bezig met financiële administraties en rapportages, maar we moedigen je ook aan mee te denken over hoe de operationele processen en financiële informatievoorziening beter zou kunnen bij ons. Je wordt bij ons zelfstandig ingezet waarbij je verantwoordelijk bent voor het beheren van financiële administraties en het maken van financiële rapportages. Samen met je collega’s werk je mee om onze financiële basis op orde te houden, juiste en volledige informatie weer te geven en het rapportageproces nog efficiënter te maken. 

We dagen je uit op verschillende terreinen, in een brede variatie aan werkzaamheden bij meerdere van onze bedrijfsonderdelen. Zo ontwikkel je jezelf als Financial Controller snel op inhoud. In het begin maak je vooral vlieguren om ervaring op te doen. En hoe duidelijker je weet wat je wilt, des te uitdagender het wordt, omdat je meer kansen kan pakken. Dat brengt afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid met zich mee.

Als Junior Financial Controller ben je dus veelzijdig bezig, want je:

 • Assisteert bij het periodiek opstellen van financiële rapportages, maandafsluitingen, budgetting en forecasting;
 • Beheert materiële vaste activa, en doet periodieke aangiften omzetbelasting;
 • Handelt ad-hoc vragen en issues af;
 • Verzorgt de salarisadministratie;
 • Ondersteunt de andere collega’s binnen Finance en de rest van de organisatie;
 • Signaleert ontwikkelingen op het gebied van financial control en anticipeert hierop;
 • Doet voorstellen om operationele processen en financiële stromen te verbeteren en bent betrokken bij de implementatie van deze procesverbeteringen;
 • Onderhoudt contacten met externe partijen waaronder accountant en banken.

Dit ben jij

Als Junior Financial Controller maak je jezelf snel zichtbaar binnen de organisatie. Je bent flexibel, praat veel met mensen, kan projectmatig werken en toont eigen initiatief. Je geeft de organisatie het vertrouwen dat jij de aangewezen persoon bent om hen te helpen.

 • Daarnaast breng je het volgende mee:
 • Een afgeronde MBO+ of HBO- opleiding op het gebied van Finance of Accounting; waarbij we ook de mogelijkheid bieden tot verdere studie en training;
 • Ervaring in de Accountancy is een pré;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift; 
 • Kennis van ERP systemen en zeer sterk met Excel.

Wat moet je verder nog weten? 

In deze rol rapporteer je aan de Finance Manager, zij wil er samen met jou voor zorgen dat je groeit in je rol en dat je je ontwikkelt naar een zelfstandige en initiatiefrijke Financial Controller. Je hebt daarnaast twee collega’s met wie je intensief samenwerkt, dat zijn de Finance Specialist en de Allround Administrator. De standplaats is Apeldoorn en we verwachten we dat je ook geregeld op onze vestiging in Amsterdam werkt. Je bent tussen de 32 en 40 uur beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden een aantrekkelijke internationale werkomgeving met professionele en enthousiaste medewerkers die over de grenzen van hun eigen vakgebied heen kijken zodat er optimaal wordt samengewerkt. Daarnaast bieden wij een uitdagende, informele werksfeer waarin respect voor elkaar belangrijk is en waar de communicatielijnen kort zijn. Bij Saietta is er ruimte en aandacht voor je individuele ontwikkeling. Je arbeidsvoorwaardenpakket is altijd concurrerend (inclusief een bonusregeling, laptop en telefoon), afhankelijk van je ervaring.

Acquisitie door commerciële bureaus op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply now

Other vacancies

View all vacancies

Electrical Engineer

Apeldoorn
40 HRS/WK

Head of Testing

Apeldoorn
40 HRS/WK